Logo
0749.582.395         office@denisipareputuri.ro
Denisipare Puturi - KORVIO SRL
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Reabilitarea si mentenanta forajelor de mare adancime

Suna acum si profita de promotiile lunii Octombrie la foraje puturi si denisipari

Reabilitarea si mentenanta forajelor de mare adancime


Forajele de mare adancime au nevoie de reabilitare periodica. Ele pot avea diverse probleme aparute datorita nisipului, defectarii sistemelor de filtrare sau distrugerii echipamentelor sau structurii din cauza trecerii timpului. Astfel, este important sa apelati la firme specializate care sa aiba grija de forajele de mare adancime. Verificarea constanta poate duce catre reparare si mentinere a apei la cel mai bun nivel de curatenie.


Ce inseamna foraj de mare adancime?


Forajele se pot face la diverse adancimi pentru a intalni panze freatice. Acestea sunt construite conform cerintelor tehnice si zonelor in care sunt realizate. Calitatea apelor poatesa difere in functie de adancimea la care se face forajul. Un foraj la mare adancime poate intalni o zona cu apa curata sau cu proprietati bune. Este considerat un foraj de mare adancime unul care este la minim 60 de metri si poate ajunge pana la 300 de metri.


Care sunt beneficiile mentenantei forajelor de mare adancime?


Mentenanta este foarte importanta pentru a avea o calitate buna a apei. Astfel, trebuie in permanenta contactata firma care se ocupa de put pentru a verifica daca nu exista infiltratii, daca sistemele de curatare functioneaza perfect. Mentenanta este importanta pentru a avea tot timpul apa curata. Timpul poate afecta grav anumite structuri din interiorul constructiei. Asadar, mentenanta va poate salva de la reparatii majore. De asemenea va avertizeaza daca sunt probleme si le puteti repara rapid si mult mai simplu.


Care sunt avantajele reabilitarii forajelor de mare adancime?


Reabilitarea forajelor de mare adancime este importanta. Ea presupune indepartarea blocajelor de nisip sau alte mizerii. Se pot gasi suspensii prafoase sau alte tipuri de nereguli care astupa locurile pe unde trebuie sa curga apa. O metoda specifica de indepartare a acestor probleme este aceea a retubarii cu o sectiune mai mica. Aceasta varianta se realizeaza usor si are eficienta mare. De asemenea metoda retubarii cu o sectiune mai mica este potrivita chiar si in cazul in care aveti un foraj foarte vechi. Astfel, se poate utiliza si pentru tuburi din pvc sau structura metalica.
In concluzie, intretinerea la cote inalte a instalatiilor este o varianta care poate asigura o calitate a apei de baut sau folosita in alte scopuri. Apa trebuie intotdeauna dusa la analize pentru a verifica daca este in normele de folosinta si daca poate sa fie consumata. Ea are nevoie de atentie constanta. De aceea este bine sa colaborati cu firma care se ocupa de mentenanta si de reabilitare. Daca ati observat orice neregula, daca apa este tulbure sau are particule de nisip, oricat de fin, este important sa contactati firma pentru a face o verificare a situatiei. Specialistii va vor indruma inspre solutiile pe care le puteti adopta. Daca faceti controale regulate veti putea mentine mai usor instalatiile si sistemele folosite in constructia unui put.
Forajele de mare adancime au nevoie de specialisti in domeniu care sa le reabiliteze si care sa poata sa ofere feed-back permanent legat de apa. Astfel, sanatatea dumneavoastra este protejata in fiecare zi prin apa curata bauta.

Contacteaza-ne

Denisipare Puturi - KORVIO SRL

0764.453.411

0749.582.395

office@denisipareputuri.ro

www.denisipareputuri.ro

Cere oferta de pret