Logo
0749.582.395         office@denisipareputuri.ro
Denisipare Puturi - KORVIO SRL
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Foraje monitorizare panza freatica

Suna acum si profita de promotiile lunii Februarie la foraje puturi si denisipari

Foraje monitorizare panza freatica

Exista mai multe motive pentru care se fac foraje monitorizare panza freatica. Ele sunt legate de obligativitatea respectarii anumitor legi si restrictii sau de dorinta de a observa anumite panze freatice si de a descoperi calitatea acestora. Poluarea din anumite regiuni este o adevarata problema, iar informatiile legate de gradul de poluare sunt necesare pentru intocmirea unor rapoarte care sunt cerute de catre autoritatile din domeniu. Asadar, forajele pentru monitorizarea panzei freatice sunt des intalnite si au un rol definitoriu pentru sanatatea mediului inconjurator si a oamenilor care beau aceasta apa.

Ce inseamna forajul de monitorizare a panzei freatice?

Forajul pentru monitorizarea panzei freatice este un cumul de pasi care presupune atingerea panzei freatice cu anumite proceduri. Apa este preluata si analizata in laborator pentru aflarea anumitor parametri. Acestia sunt determinati de legi precise si servesc aprobarilor pentru anumite constructii sau decizii pentru zona respectiva, care este investigata. Oamenii au un mare impact asupra mediului inconjurator si il influenteaza in diverse moduri. Uneori, acest impact este negativ. Aceasta posibilitate este intalnita atunci cand se construiesc anumite fabrici sau uzine, spatii care produc chimicale, etc. De aceea sunt necesare legile stricte care protejeaza mediul si apa. Astfel, se pot mentine anumite cote normale ale sanatatii.

Care sunt pasii care sunt urmati in acest proces?

Exista mai multi pasi care sunt urmati atunci cand sunt decise investigatii ale panzei freatice din anumite zone. In primul rand se respecta intotdeauna legile din locurile care urmeaza sa fie forate. Apoi, se alege exact spatiul cel mai potrivit pentru a se face forarea. Aceasta este realizata doar dupa ce specialistii au stabilit care sunt punctele cele mai bune pentru aflarea rezultatelor concludente. Apoi urmeaza forarea in sine cu utilaje specializate, de buna calitate. In urma acestei forari se iau anumite probe de apa, care ulterior sunt analizate in laborator. Se afla anumiti indici de calitate si se stabileste daca parametri sunt corecti pentru zona in cauza sau pentru ceea ce se doreste a se construi in acel loc. Se pot face foraje de monitorizare pentru analiza apei intr-o zona in care se doreste consturirea unei fabrici de apa minerala. In acest caz cu siguranta ca vor fi analizate calitatile apelor intr-un mod amanuntit.

Care sunt beneficiile pentru forajele monitorizare panza freatica?
Principalul beneficiu al forajelor pentru monitorizarea panzei freatice este acela al indeplinirii unor cerinte ce tin de sanatatea mediului. Asadar, este important sa verificam des si corect panzele freatice si sa facem tot ce putem pentru protejarea mediului inconjurator. Atunci cand verificarile sunt des realizate, iar analizele sunt corect facute, sanatatea apelor poate sa fie tinuta sub control.

Un alt beneficiu este acela al respectarii unor legi. De foarte multe ori rapoartele cerute de autoritati sunt cele care determina initiativa de a face forajele de acest tip. Astfel, se pot obtine aprobarile pentru diverse nevoi. Legislatia in domeniu este ampla, iar cei care aleg sa faca un foraj de monitorizare se pot bucura de un raport care sa ii directioneze catre a avea succes in ceea ce construiesc.

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
4.0 (1 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Pet ...
12.02.2021
Bun
executie foraje monitorizare/piezometre
Am executat 4 foraje monitorizare/piezometre in zona Cernica la adancimea de 12 metrii .Echipa SC Korvio srl a fost rapida,promta si eficienta

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Denisipare Puturi - KORVIO SRL

0764.453.411

0749.582.395

office@denisipareputuri.ro

www.denisipareputuri.ro

Cere oferta de pret