Logo
0749.582.395         office@denisipareputuri.ro
Denisipare Puturi - KORVIO SRL
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Denisipari puturi

Suna acum si profita de promotiile lunii Ianuarie

Orice gospodarie care are put, poate necesita denisipare. Pentru denisipari puturi se apeleaza la firme specializate. Acestea pot sa detecteze problema cu exactitate, pot face studii asupra cauzei principale si pot remedia cu usurinta eroarea. Care sunt cauzele infiltrarii cu nisip, care sunt metodele sau cum se calculeaza preturile pentru denisipari, puteti afla in informatiile prezentate.


Care sunt cauzele infiltratiei cu nisip?


Infiltratia cu nisip poate sa apara in multe situatii. Cauzele sunt multiple si este necesara o buna investigare a situatiei particulare. Asadar, una dintre cele mai intalnite variante este aceea a infundarii filtrului pus pentru solurile nisipoase. Un asemenea filtru se foloseste timp de 2 ani, uneori 3 ani de zile, fara probleme. Apoi este necesara o curatare a lui sau chiar o inlucuire. Aceasta inlocuire se face cu atentie de catre specialistii in domeniu pentru a obtine rezultatele dorite. Un alt motiv poate sa fie formarea unui strat gros de calcar, pozitionat pe peretii conductei. Se poate de asemenea sa existe o cauza datorata erorii umane. Un astfel de exemplu poate sa fie instalarea neconforma a filtrului chiar in momentul forarii si constructiei initiale. Un alt exemplu poate sa fie gura sursei care nu este bine inchisa. O cauza des intalnita este si lipsa etanseitatii conductelor de carcasa. Printre acestea se scurg particulele nedorite de nisip. Chiar si atunci cand apa este folosita prea rar si consumul este prea redus, pot aparea aceste probleme.


Care sunt principalele metode de extragere a nisipului?


Metodele de purificare a apei sunt diferite. Inainte de a incepe aceste proceduri, se face un diagnostic al problemei aparute. Se introduce o camera si se cerceteaza toate situatiile. In urma explorarii se determina cauza si se alege echipametul si tehnica folosita.
O metoda hidrodinamica este pomparea. Aceasta metoda presupune pomparea la suprafata a apei cu nisip, pana cand devine curata. Exista o metoda de indepartarea a calcarului de pe pereti, de pe conducta interioara si, de asemenea, de pe filtru. Daca se indeplineste conform specificatiilor tehnice, totul revine la normal si lichidul este curat, in normele asteptate. O alta metoda este aceea ce presupune folosirea a doua pompe simultan. Acestea sunt folosite pentru a umple cu apa si pentru a duce la suprafata apa. Filtrul trebuie sa fie si el curatat. Metoda numita Airlift este cunoscuta. In functie de anumite specificatii tehnice si de adancimea medie sau mare, se poate folosi si metoda Lacaritul.


Cum se calculeaza preturile pentru aceasta procedura?


Pretul pentru o denisipare se calculeaza in functie de anumite conditii. Ele sunt legate de adancimea la care este construit putul, de problemele aparute si de forma si marimea peretilor. Este important sa se determine gravitatea problemei si cauza. In acest mod se poate face un calcul estimativ al lucrarii.
In concluzie, denisiparea este indepartarea depozitelor de nisip si infiltratiilor cu granulele de nisip in cadrul putului. Cauzele pot sa fie diferite, pornind de la sol, localizare sau chiar eroare umana. De asemenea se pot considera cauze si consumabilele care s-au deteriorat, precum filtrul ce trebuie inlocuit la 2-3 ani.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Denisipare Puturi - KORVIO SRL

0764.453.411

0749.582.395

office@denisipareputuri.ro

www.denisipareputuri.ro

Cere oferta de pret