Logo
0749.582.395         office@denisipareputuri.ro
Denisipare Puturi - KORVIO SRL
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Desfundare canalizare blocuri

Suna acum si profita de promotiile lunii Februarie la foraje puturi si denisipari

Ce trebuie sa faceti cand conducta dvs. de canalizare este infundata
A observa ca linia ta de canalizare este infundata este jumatate din lupta. Odata ce realizezi ca se intampla, solutia este simpla. Trebuie doar sa va pastrati calmul si sa urmati acesti doi pasi simpli:

1. Opriti apa
În primul rand, inchideti apa din casa. Acest pas este important pentru ca impiedica situatia sa se agraveze. Nu vrei sa pornesti distrat o chiuveta infundata si sa ajungi sa inundezi una dintre baile tale cu canalizare bruta. De asemenea, impiedica scurgerile de tevi sau procesele automate - cum ar fi o masina de spalat vase cu un temporizator - sa incerce sa scurga mai multa apa in conducta infundata.

Pentru a va opri apa, trebuie sa identificati magistrala de apa, care este linia care va alimenteaza casa cu apa. Adesea, il poti gasi langa apometrul casei tale sau, uneori, este in afara casei, langa un colt al casei tale. De obicei, are o roata mare, maner sau parghie. Rotiti-l pana cand este complet inchis.

2. Sunati un instalator
Din punct de vedere tehnic, este posibil sa curatati singuri niste mici infundari ale conductelor de canalizare, dar acest lucru este rareori recomandabil. Problema reparatiilor cu bricolaj este ca majoritatea blocajelor liniilor de canalizare sunt cauzate de tevi sparte, radacini de copaci si alte probleme din interiorul sistemului dvs. sanitar. Majoritatea oamenilor care stiu sa manevreze un sabot de scurgere de baza nu au instrumentele pentru saboti de scurgere de canalizare.

Profesionistii au masini de curatare a liniilor principale de canalizare si alte echipamente care le permit sa indeparteze tot felul de saboti. De asemenea, au cunostintele si experienta necesare pentru a diagnostica problema principala. Doar aruncarea unui produs de curatare a canalului principal intr-o toaleta nu va va ajuta sa identificati si sa reparati cresterea radacinilor copacilor sau alte probleme grave de instalatii sanitare.

Obtinerea unui profesionist pentru a va examina intregul sistem sanitar va va ajuta sa va asigurati ca problema reala este rezolvata. În functie de situatia dvs., este posibil sa fie necesar sa inlocuiti in intregime conductele de canalizare, ceea ce poate implica saparea curtii si efectuarea unor instalatii sanitare majore.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
3.7 (3 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(2)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Pet ...
12.02.2021
Bun
executie foraje monitorizare/piezometre
Am executat 4 foraje monitorizare/piezometre in zona Cernica la adancimea de 12 metrii .Echipa SC Korvio srl a fost rapida,promta si eficienta
Ias ...
20.03.2021
Bun
Foraj fantana sau put Comuna Joita Judetul Giurgiu
Comuna Joita jud Giurgiu am facut un put de 21 de metrii de dimineata de la 8 pana la ora 5 au fost gata.
mar ...
14.07.2021
Acceptabil
reparat put titan bucuresti
am reparat un put vechi de 10 ani in bucuresti zona titan.Recoman

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Denisipare Puturi - KORVIO SRL

0764.453.411

0749.582.395

office@denisipareputuri.ro

www.denisipareputuri.ro

Cere oferta de pret